15 gangen KERST Amusediner 2024
€44,95 p.p.
Op 24, 25 en 26 december en 31 december te bestellen vanaf 2 personen.
Op andere dagen vanaf 6 personen.
Ophalen is op de dag zelf.
Met het 15 gangen kerst amusediner van Huischef kunt u genieten van bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, die samen een geheel diner vormen. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig.
8 koude amuses
4 warme gerechtjes (met eenvoudige instructies)
3 desserts
Huischef verzorgt uw hapjes in aardewerk schaaltjes en in glaasjes in bruikleen.
U kunt de diners ophalen op Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST op de dag van uw bestelling.
Wij hanteren op 24,25 en 26 december 3 ophaaltijden: 15u / 15.30u /16u. Geeft u op het bestelformulier bij opmerkingen de tijd van uw keuze aan s.v.p.
Op 31 december is de ophaaltijd tussen 14.00-14.30u.
Op 31 december verzorgen wij uitsluitend het menu met vlees en vis.
Vanwege het grote aantal bestellingen kunnen wij op kerst & 31 december geen rekening houden met allergie- en dieetwensen.
Voor alle bereidingen zie verder hieronder (u ontvangt deze ook bij uw bestelling)
Kerst amusediner met vlees en vis:Koude amuses: |
Tartufo met mozzarella en bruschetta |
Blini met gerookte zwaardvis, wasabi mayo en edamame |
Sashimi van tonijn met sojasaus en wakame |
Geitenkaas terrine met dadel en pruimen jam |
Vitello tonato met cornichon en kwartelei |
Romige eendenpaté met brioche en sinaasappel compôte |
Hertenham met stoofpeertje en truffel macaron |
Gerookte rib eye bonbon met truffel mayonaise |
Warme gerechtjes: |
Oosters gemarineerd ossenhaas spiesje |
Gravad Laks gemarineerde zalm |
Gevulde champignon met duxelles |
Zacht gegaard wildstoofpotje met pastei bakje |
Desserts: |
Peren crumble met kaneel, crème suisse en pumpkin spice |
Rockyroad met cranberry en chocolademousse |
Tiramisu van romige mascarponemousse en espresso |
Wilt u bestellen voor een andere datum vanaf 6 personen: Vul dan s.v.p. het bestelformulier in bij Amusediner
LET OP:
DE TIJD WERKT NOG NIET OP HET FORMULIER DUS GEEF SVP BIJ OPMERKINGEN AAN HOE LAAT U WENST TE HALEN: Wij hanteren op 24,25 en 26 december 3 ophaaltijden: 15u / 15.30u /16u. Op 31 december tussen 14.00-14.30u
BESTELLEN & BETALEN OP 24, 25 & 26 & 31 DECEMBER
Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn. Dit is voor de fijnproever een mooi diner, maar voor de echt grote eter kunt u zelf wellicht aanvullen met brood o.i.d.
Bereiding warme gerechtjes 2024:
Menu met vlees en vis
Ossenhaas spiesje:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Het vlees kort bakken aan beide kanten.
Gemarineerde zalm:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 6 minuten verwarmen.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Wildstoof:
De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden verwarmd worden maar het hoeft niet.
De wildstoof kan in een pannetje warm gemaakt worden.
Of: De wildstoof IN HET ZAKJE kan gedurende een aantal minuten (afhankelijk van het aantal personen dus hoe groot de zak is) in een pan water die net heeft gekookt verwarmd worden.
Als de wildstoof warm is, verdelen over de pasteibakjes.
Menu zonder vlees
Gevulde tomaat:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 6 minuten verwarmen.
Gemarineerde zalm:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 6 minuten verwarmen.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Gamba:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Bak de gamba totdat hij mooi rosé is.
Leg hem in het bakje met de mango chutney.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Wildstoof:
De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden verwarmd worden maar het hoeft niet.
De wildstoof kan in een pannetje warm gemaakt worden.
Of: De wildstoof IN HET ZAKJE kan gedurende een aantal minuten (afhankelijk van het aantal personen dus hoe groot de zak is) in een pan water die net heeft gekookt verwarmd worden.
Als de wildstoof warm is, verdelen over de pasteibakjes.
Menu zonder vis
Ossenhaas:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Het vlees kort bakken aan beide kanten.
Lamskotelet:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Het vlees kort bakken aan beide kanten.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Wildstoof:
De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden verwarmd worden maar het hoeft niet.
De wildstoof kan in een pannetje warm gemaakt worden.
Of: De wildstoof IN HET ZAKJE kan gedurende een aantal minuten (afhankelijk van het aantal personen dus hoe groot de zak is) in een pan water die net heeft gekookt verwarmd worden.
Als de wildstoof warm is, verdelen over de pasteibakjes.
Menu zonder vlees en vis
Quiche taartje:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 6 minuten verwarmen.
Gevulde tomaat:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Jackfruit:
De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden verwarmd worden maar het hoeft niet.
De jackfruit kan in een pannetje warm gemaakt worden.
Of: De jackfruit IN HET ZAKJE kan gedurende een aantal minuten (afhankelijk van het aantal personen dus hoe groot de zak is) in een pan water die net heeft gekookt verwarmd worden.
Als de jackfruit warm is, verdelen over de pasteibakjes.